Creaties

Unieke, handgemaakte juwelen

'Mijn missie? Handgemaakte juwelen creëren die schitteren door hun eenvoud. Ik werk het liefst met pure materialen zoals goud, zilver en edelstenen. Ik hou van strakke lijnen en een perfecte afwerking.'

De liefde voor creëren

'Alle creaties zijn met veel liefde gemaakt. Ze zijn een uiting van mijn persoonlijkheid. Ze hebben een eigen karakter, een sterk karakter. Ik typeer mezelf als stijlvol met een speciaal kantje. Dit weerspiegelt zich ook in mijn juwelen.'

Ook ceëren voor iemand doe ik met hart en ziel. Unieke stukken voor unieke personen. Iedereen is anders, iedereen heeft een andere levensloop. Of we nu samen uit gaan van een herinnering of een nieuw begin... Een juweel gemaakt voor mensen, door mensen. Pure ambacht, Belgische kwaliteit.

Pièce unique…

Elk juweel is uniek. Een gelijkaardig stuk kan wel besteld worden, maar zal nooit een exacte kopie zijn. De edelstenen worden immers zorgvuldig uitgekozen. Elke schakering is anders, de vorm etc. Het loont de moeite om hier even bij stil te staan. Vergeet niet dat deze prachtige edelstenen gevormd worden door de natuur.

Is uw oog gevallen op een bepaalde creatie? Contacteer goudsmid Nele Blanckaert voor meer info of maak een afspraak om langs te komen in het atelier in Dilbeek.


Ontdek mijn creaties en kies voor een totaalbeleving, kies voor ambacht, kies ervoor om u te onderscheiden met een uniek juweel. Een juweel dat u uw leven lang kan koesteren.