Armbanden

Het ultieme accessoire: de gouden armband

Zin om uzelf in de watten te leggen? Mist u nog dat ene speciale juweel dat allure geeft aan elke outfit? Een armband. Maar niet zomaar de eerste de beste. Een handgemaakte armband, eentje met een speciaal karakter.

Een gouden armband voor een stijlvolle look

Een gouden armband straalt klasse en vrouwelijkheid uit. Juweelontwerper Nele Blanckaert in Dilbeek maakt zowel armbanden in zilver als in 18 karaat geel goud, witgoud en rosé goud. Of het nu een sporty chique armband is of een klassiek exemplaar, armbanden zijn gemakkelijk te combineren met elke outfit. Heel mooi blijft de fijne armband met een solitaire diamant. Eenvoudig en tijdloos. Een echte eyecatcher. Gedemodeerde juwelen in uw lade? Nele Blanckaert kan ze herbewerken tot uw droomarmband.

Armbanden met een bijzondere betekenis

Een armband laten maken? Laat uw gouden armband personaliseren. Maak het extra persoonlijk door een plaatarmbandje te laten graveren met uw naam, een betekenisvol woordje of iets anders. Gepersonaliseerde armbandjes zijn heel leuk om als cadeau te geven. Een fijn armbandje met een geboortesteentje in verwerkt, speciaal om te krijgen op alle leeftijden.

Draag zorg voor uw armband

Wilt u uw armband lang mooi houden dan is een beetje zorg essentieel. Bij hoogwaardige metalen is het belangrijk om contact met crèmes, haarlak en parfum te vermijden. Douchen of afwassen? Dan doet u beter uw armband uit. Af en toe een schoonmaakbeurt kan geen kwaad. Gebruik voor het poetsen van zilveren armbanden een zilverpoetsdoekje. Voor uw gouden armbanden een microvezeldoekje.


Voor een armband met een verfijnd en tijdloos ontwerp kan u bij goudsmid Nele Blanckaert in Dilbeek terecht. Neem nu contact op via mail voor een afspraak!