Mama juwelen

Het ideale moederdag cadeau: een hartverwarmend mama juweel.

In april bestellen = op tijd voor moederdag!

De kinderen, het belangrijkste van allemaal voor de mama's! Geef toe, elke mama verdient een mooi mama juweel. Een persoonlijk cadeau dat je altijd bij je kan dragen.

Een originele mama ketting of mama armband

Een mama ketting of een mama armband met initialen, naamgravuren, geboortedatum, vingerafdruk, tekening van de kinderen. Het kan allemaal. Heel leuk is wanneer de geboortesteentjes ook verwerkt worden in het juweel. Ga voor iets unieks, iets handgemaakt. Dat maakt het des te specialer. Elke mama is immers anders.

Een waardevol cadeau voor mama

Zal er eentje blij zijn? Niet twijfelen! Zeer zeker dat elke mama blij zal zijn met een origineel mama juweel. Het ideale cadeau.  Gewoon omdat ze het verdient. Alle sierraden worden met de grootste zorg afgewerkt. En stuk voor stuk met liefde gemaakt. Iemand verrassen, iemand blij maken, dat geeft voldoening. Wilt u uw mama ook in de 'bloemetjes' zetten? Contacteer goudsmid Nele Blanckaert voor een afspraak!

Een mama sieraad het perfecte geboortecadeau!

Voor de geboorte van een klein wonder een armbandje of hangertje krijgen met de naam van de baby? Daar zal elke mama voor smelten. Het perfecte geboorte cadeautje! Een tastbare herrinering aan een mooie dag. U geeft samen met Nele Blanckaert vorm aan de hanger of armband. Houdt de mama van bloemetjes, druppels, meer organisch of juist heel strak? Samen bekijken we wat haar stijl is. Eventueel met een kleuraccent, in zilver of goud. Tal van creatieve mogelijkheden. Speciaal ontworpen, een blijvertje. Als het uniek mag zijn en een beetje specialer dan bent u aan het juiste adres. Contacteer mij en samen maken we er iets moois van!


Contacteer mij voor een uniek mama juweel!