Mama juwelen

Het ideale moederdag cadeau: een hartverwarmend mama juweel.

In april een mama juweel bestellen is op tijd geleverd voor moederdag!

Omdat ze het verdient 😉 Een persoonlijk cadeau dat ze altijd bij haar kan dragen. Aan de andere kant zijn er ook veel mama's die mij zelf contacteren. Immers, moeder zijn is iets bijzonder. Dus waarom ook jezelf eens niet verwennen met een mama sieraad.

Een originele mama ketting of mama armband

Mooi toch een mama ketting of een mama armband! Ofwel gepimpt met initialen, naamgravures, geboortedatum, vingerafdruk of met een tekening van de kinderen. Inderdaad, alles kan. Zo kan je ook geboortesteentjes van de mama of de kindjes verwerken in het juweel. Niet alleen is het uniek en handgemaakt, maar ook persoonlijker. Want elke mama is immers anders.

Een waardevol cadeau voor mama

Of ze blij zal zijn met een origineel mama juweel? Zeker weten! Want alles wat met de kinderen te maken heeft ligt haar nauw aan het hart. Bovendien worden alle sieraden met liefde gemaakt. En stuk voor stuk met de grootste zorg afgewerkt. Immers, zeg nu zelf, iemand verrassen dat geeft voldoening. Wil je jouw mama ook in de 'bloemetjes' zetten? Of wil je gewoon jezelf verwennen? Contacteer goudsmid Nele Blanckaert voor een afspraak!

Een mama sieraad het perfecte geboortecadeau!

Wat is het perfecte geboorte cadeautje? Een armbandje of hangertje met de naam van de baby. Bovendien zal elke mama daar voor smelten. Tenslotte is het een tastbare herinnering aan een mooie dag. Misschien houdt ze van bloemetjes, druppels, meer organisch of juist heel strak? Samen bekijken we wat haar stijl is. Eventueel met een kleuraccent, in zilver of goud. Zo zijn er tal van creatieve mogelijkheden. Kortom, een heel speciaal cadeautje op maat gemaakt. Dus, als het uniek mag zijn dan bent u aan het juiste adres. Ik ontvang u graag op afspraak in mijn atelier in Dilbeek. Contacteer mij en samen maken we er iets moois van!


Contacteer mij voor een uniek mama juweel!