Oorbellen

Handgemaakte oorbellen, een investering voor het leven

Instant glamour toevoegen aan uw look? Met een paar schitterende, handgemaakte oorbellen steelt u zo de show. Subtiele oorbellen, grotere hangers, oorknopjes of pareloorbellen, elk paar heeft zijn charmes.

Gouden oorbellen, het ideale cadeau

Een paar mooie gouden oorbellen, een musthave voor elke vrouw. Zowel in geelgoud, witgoud als roségoud. Oorbellen met zorgvuldig uitgekozen unieke kleurstenen in combinatie met diamant of eenvoudige oorstekers. Voor elk type vrouw maakt goudsmid Nele Blanckaert in Dilbeek graag een unieke creatie. Een cadeautip? Elke vrouw krijgt graag een leuk paar oorbellen cadeau!  Laat u inspireren door mijn collectie.

Zilveren oorbellen op maat

Op zoek naar oorbellen die net dat ietsje meer uitstralen? Schets zelf uw ideale paar of laten we erover samenzitten. Niets zo leuk om te dragen wat niemand anders heeft. Een paar oorbellen om alle dagen te dragen of een paar om een speciale outfit te vervolledigen. Gebruik ze om u te laten stralen. Houdt u van maanstenen, rutielkwarts, onyx of andere edelstenen?  Dan kunnen we deze mee opnemen in het ontwerp.

Mix and match

Oorbellen zijn gemakkelijk te combineren met andere sierraden. Houdt u van juwelen die op elkaar afgestemd zijn en een perfecte match vormen? Een ring in dezelfde stijl, met dezelfde kleursteen bijvoorbeeld kan heel mooi zijn. Of oorbellen met een bijpassende hanger of kettinkje.


Ik tover uw design graag om tot een mooi juweel, eentje om fier op te zijn. Kom langs in mijn atelier in Dilbeek (enkel op afspraak) of contacteer mij via e-mail!