Ringen

Verwen uzelf met een handgemaakte ring

Een ring, symbool van de liefde. Geen begin, geen einde, oneindig, eeuwige liefde. U hoeft echter heus niet te wachten op een aanzoek of een romantisch move om een mooie ring rond uw vinger te dragen. Wil u een fashion statement maken of uw persoonlijkheid meer in de verf zetten? Met een handgemaakte ring volledig afgestemd naar uw wensen zal u daar zeker in slagen.

Geef uw outfit meer allure met een unieke gouden ring

Zeg nu zelf, een mooie ring maakt uw outfit af. Het kan de perfecte eyecatcher zijn om uw look dat tikkeltje meer te geven. Iemand een hand geven, een slow dansen, een manicure, op uw laptop tokkelen. Telkens wordt de aandacht naar uw handen gezogen. Dit geldt zowel voor mannen als voor vrouwen. Accentueer een strak pak met een strakke design ring. Match uw nagellak met de prachtige kleursteen die in uw ring verwerkt zit. Een meerwaarde, een extraatje, iets unieks enkel van u. Heeft u nog ergens oud goud liggen? Perfect om de prijs te drukken voor de creatie van uw droomring!

Dames ringen en heren ringen: strak, luxueus, in zilver of in goud?

Goudsmid Nele Blanckaert in Dilbeek maakt zowel dames ringen als heren ringen in geelgoud, witgoud, roségoud en zilver. Eventueel afgewerkt met edelstenen voor een extra chique uitstraling. Ringen zijn er in alle denkbare vormen. Iedereen heeft zijn eigen smaak, qua vormgeving en kleur. U kan trouwens gemakkelijk achterhalen of u een zilvertype of een goudtype bent. Heeft uw huid een koele ondertoon, dan zal zilver het beste bij u passen. De huid is iets rozer. Heeft uw huid een warmere ondertoon dan passen goudtinten beter bij u. De huid is iets donkerder of getint. Uiteraard hoeft u dit niet helemaal zo zwart wit te zien.

Contacteer goudsmid Nele Blanckaert in Dilbeek en laat een ring maken voor uw geliefde of voor uzelf!