Rouwjuwelen

Handgemaakte rouwjuwelen

Een rouwjuweel als aandenken aan uw dierbare. Een tastbare herinnering. Het neemt de pijn niet weg, maar misschien kan het u troost bieden. Een uniek rouwjuweel: een ring, een hanger of een armband. Een juweel met as of met een vingerafdruk. Samen met u ontwerpt Nele Blanckaert iets dat u kan koesteren.

Een juweel met vingerafdruk

Een speciale betekenis, symboliek. Niet zomaar iets materieels. Iets met emotionele waarde, een meerwaarde. Een mooie, tastbare herinnering die u voor altijd bij u kan dragen.  Er bestaan veel standaard rouwjuwelen met vingerafdruk, fabrieksproducties. Als het een beetje meer mag zijn, een beetje persoonlijker, een beetje meer u, dan kan u bij goudsmid Nele terecht. Samen ontwerpt u met Nele een mooi tijdloos rouwjuweel. De begrafenisondernemer kan u een digitale vingerafdruk bezorgen. Als het juweel klaar is, wordt de vingerafdruk in het metaal gelaserd. Ik ga niet voor de massa, ik ga voor de mens. Iedere mens is uniek.

Asjuwelen

Uw verlies een plaats geven. Het leven terug oppikken, een moeilijke fase.  Een asjuweel kan een houvast zijn tijdens deze moeilijke periode. In een asjuweel zit een beetje as van de overledene. De as wordt discreet verwerkt in een tijdloos juweel. Enkel u kent de betekenis.  In alle rust en sereniteit bespreken we samen het ontwerp om tot een uniek en persoonlijk asjuweel te komen. Een asjuweel dat u altijd dicht bij u kan dragen. Een manier om uw verdriet een plaats te geven. U kan telefonisch of via mail een afspraak maken.

Uw gepersonaliseerd gedenkingssierraad

De rouwjuwelen van Nele Blanckaert zijn handgemaakt en uniek. Ik laat mij vooral inspireren door u, uw smaak, kunst, de natuur,... Samen komen we tot een persoonlijke schat met een waardevolle betekenis. Uw juweel nog meer personaliseren? Dat kan door een datum, naam, boodschap of levenswijsheid te laten graveren. Contacteer Nele Blanckaert voor meer info.


Contacteer goudsmid Nele Blanckaert in Dilbeek voor rouwjuwelen en asjuwelen met een tijdloos ontwerp.