Rouwjuwelen

Handgemaakte rouwjuwelen

Rouwjuwelen dienen als aandenken aan uw dierbare, een tastbare herinnering. Echter nemen ze de pijn niet weg. Maar misschien kan het u troost bieden. Een uniek rouwjuweel: een ring, een hanger of een armband. Ofwel een juweel met as ofwel een juweel met vingerafdruk. Samen met u ontwerpt Nele Blanckaert iets dat u kan koesteren. Lees hier meer over rouwen.

Rouwjuwelen met vingerafdruk

Een speciale betekenis, symboliek. Niet alleen iets materieels maar ook met emotionele waarde, een meerwaarde. Een mooie, tastbare herinnering die u voor altijd bij u kan dragen. Echter bestaan er ook veel standaard rouwjuwelen met vingerafdruk, fabrieksproducties. Maar als het een beetje meer mag zijn, een beetje persoonlijker, dan kan u bij goudsmid Nele Blanckaert terecht. Samen ontwerpen we een mooi tijdloos rouwjuweel. Zo is het aan de begrafenisondernemer om u een digitale vingerafdruk bezorgen. Als het juweel klaar is, wordt de vingerafdruk in het metaal gelaserd. Ik ga niet voor de massa, ik ga voor de mens. Want iedere mens is uniek.

Asjuwelen

Eerst uw verlies proberen een plaats te geven. En daarna het leven terug oppikken, een moeilijke fase. Zo kan een asjuweel een houvast zijn tijdens deze moeilijke periode. In een asjuweel zit een beetje as van de overledene. Waarbij de as discreet wordt verwerkt in een tijdloos juweel. Waarvan enkel u de betekenis kent. In alle rust en sereniteit bespreken we samen het ontwerp. Om vervolgens tot een uniek en persoonlijk juweel te komen. Een asjuweel dat u altijd dicht bij u kan dragen. Een manier om uw verdriet een plaats te geven. U kan telefonisch of via mail een afspraak maken.

Uw gepersonaliseerd gedenkingssierraad

De rouwjuwelen van Nele Blanckaert zijn handgemaakt. Ik laat mij vooral inspireren door u, uw smaak, kunst, de natuur,... Als u komt voor een afspraak vertelt u uw verhaal. Van daaruit vetrekken we om tot een ontwerp te komen dat bij u past. Zodat ik een persoonlijke schat kan creëren met een waardevolle betekenis. Uw juweel nog meer personaliseren? Dat kan door een datum, naam, boodschap of levenswijsheid te laten graveren. Met de bedoeling er iets uniek van te maken. Contacteer Nele goudsmid Blanckaert in Dilbeek voor meer info.


Contacteer goudsmid Nele Blanckaert in Dilbeek voor rouwjuwelen en asjuwelen met een tijdloos ontwerp.