Verlovingsringen

Een unieke verlovingsring kopen?

Bij een aanzoek hoort een mooie ring. Stemt u deze graag af op de persoonlijkheid van uw toekomstige? Dan is een verlovingsring op maat een zeer goed idee! Iedereen is immers uniek. Zo wordt uw aanzoek extra speciaal. Kies zelf het edelmetaal, goud of zilver. Met edelstenen of diamanten. Samen kijken we wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget.

Diamonds are a girl’s best friend

Een verlovingsring met één of meerdere diamanten kan elke vrouw bekoren. De ultieme verlovingsring voor uw geliefde. Verkiest u een klassieker zoals een solitaire ring of een eternity ring? Of liever iets verrassend? Aan elke ring werken we met evenveel passie. Ook leuk wanneer u daarna de trouwringen afstemt op de stijl van de verlovingsring.

Een solitaire verlovingsring, het populairste model

Bij dit model staat de diamant centraal in alle opzichten. Het is de eyecatcher van de ring. In de klassieke uitvoering wordt de steen vastgehouden door griffen. Dankzij een grifzetting kan de diamant al het licht opvangen en maximaal schitteren. Hier kan u de bal nooit mee misslaan. De solitaire verlovingsring blijft dan ook met stip op nummer één staan in de lijst van de meest gekozen verlovingsringen.

Omdat ze het verdient…

Er zijn een aantal dingen die u best al eens nagaat. Weet u precies haar smaak? Zoniet, ga ten rade bij haar vriendinnen of de mama. Wat is uw budget? Ziet ze graag diamanten? And last but not least, de maat. Kan u inschatten welke maat ze ongeveer heeft? Misschien heeft ze wel een andere ring waarvan u de diameter stiekem kan meten? Goudsmid Nele Blanckaert in Dilbeek helpt u graag met de verwezenlijking van een verlovingsring op maat. Voor deze bijzondere gelegenheid staan we graag voor u klaar. Brengt u graag zelf een ontwerp mee? Brainstormt u er graag samen over of laat u alles aan ons over? Alles is mogelijk.


Contacteer mij voor uw verlovingsring op maat.