Verlovingsringen

Een unieke verlovingsring kopen?

Met een unieke verlovingsring scoort u gegarandeerd! Want bij een aanzoek hoort een mooie ring. Als deze is afgestemd op de persoonlijkheid van uw toekomstige dan kan uw aanzoek niet meer stuk. Zo wordt uw aanzoek extra speciaal. Kies zelf het edelmetaal, goud of zilver. Met edelstenen of diamanten. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn binnen uw budget. Zodat u een ring heeft die precies past bij uw verloofde.

Diamonds are a girl’s best friend

Een unieke verlovingsring met één of meer diamanten kan elke vrouw bekoren. Het is de ultieme verlovingsring. Verkiest u een klassieker zoals een solitaire ring of een eternity ring? Of liever iets verrassend? Aan elke ring werken we met evenveel passie. Daarna kan u de trouwringen afstemmen op de stijl van de verlovingsring. Meer info over diamant vindt u op mijn blog en op Wikipedia.

Een solitaire verlovingsring, het populairste model

Bij dit model staat de diamant centraal in alle opzichten. Het is de eyecatcher van de ring. In de klassieke uitvoering wordt de steen vastgehouden door griffen. Dankzij een grifzetting kan de diamant al het licht opvangen en maximaal schitteren. Daarmee kan u de bal nooit misslaan. De solitaire verlovingsring staat met stip op nummer één in de lijst van de meest gekozen verlovingsringen.

Een unieke verlovingsring, omdat ze het verdient…

Er zijn een aantal dingen die u best al eens nagaat. Ten eerste, weet u precies haar smaak? Zoniet, ga ten rade bij haar vriendinnen of de mama. Ten tweede, wat is uw budget? Ten derde, ziet ze graag diamanten? And last but not least, de maat. Kan u inschatten welke maat ze ongeveer heeft? Misschien heeft ze wel een andere ring waarvan u de diameter stiekem kan meten? Goudsmid Nele Blanckaert in Dilbeek helpt u graag met de creatie van een verlovingsring op maat. Want bij een bijzondere gelegenheid hoort een bijzondere ring. Brengt u graag zelf een ontwerp mee? Brainstormt u er graag samen over of laat u alles aan ons over? Alles is mogelijk.


Contacteer mij voor uw verlovingsring op maat.