Herbewerkingen

Juwelen maken van oud goud

Hebt u nog ergens een juweel onderaan in uw schuif liggen van een oude geliefde of overleden familielid? Weigert u dit nog te dragen of ligt het allemaal te gevoelig? Blaas het nieuw leven in. Laat het een symbool zijn voor een nieuwe start. We kunnen er samen over brainstormen, iets wat past bij je eigen stijl, gevoel, een uniek stuk. Zo beleeft u opnieuw plezier aan uw juwelen.

Zilver smelten - Goudsmid Nele Blanckaert
Ring laten maken met eigen goud - Goudsmid Nele Blanckaert
Gieten zilver - Goudsmid Nele Blanckaert

Ook gedemodeerde juwelen verdienen een tweede kans

Veel voorkomend, maar oplosbaar. Met tegenzin uw juwelen dragen omdat deze ronduit gedemodeerd zijn. Smaken veranderen. Geen nood! 1 adres: goudsmid Nele Blanckaert in Dilbeek. Zilver en goud zijn gemakkelijk te hersmelten. Draagt u liever witgoud en hebt u alleen geelgoud? Alles is mogelijk. Herbewerking van oude juwelen, is bovendien een slimme zet voor uw portemonnee! Zeker met waardevolle gouden sierraden kan u hiermee een aardige duit besparen. U betaalt enkel het maakloon. Handgemaakte juwelen zijn bovendien niet per se duurder dan machinaal vervaardigde juwelen.

Duurzame juwelen

Zeer actueel thema, het leefmilieu. Mensen leven bewuster, kopen bewuster. Biologische producten zijn nog nooit zo populair geweest. Kiest u voor het herbewerken van een oud juweel dan kiest u voor een duurzame creatie. Het is alleszins mileuvriendelijker dan het hele ontginningsproces van edelmetalen. Bent u benieuwd naar het hele proces dat uw juweel doorloopt? Op aanvraag houdt Nele Blanckaert in Dilbeek u op de hoogte via foto’s van de verschillende verwerkingsprocessen.  Contacteer goudsmid Nele Blanckaert en zij smelt uw  oude sierraden tot een nieuw, tijdloos juweel, speciaal op maat gemaakt!


Blaas uw juweel nieuw leven in!