Trouwringen

Unieke, handgemaakte trouwringen op maat

Handgemaakte trouwringen zijn trouwringen met emotie. Fantastisch toch? Twee mensen die elkaar graag zien. Nu het ja-woord achter de rug is kunnen jullie beginnen plannen. Bij dit sprookje horen ook ringen, symbool van oneindigheid en verbondenheid. Een bijzonder moment met bijzondere ringen. Als jullie houden van ambacht, zijn jullie aan het juiste adres 😉

Een persoonlijke touch

Geven jullie graag een persoonlijke touch aan jullie trouwringen? Houden jullie van structuur, eenvoud of van iets vrij exotisch? Deel jullie wensen en verlangens met goudsmid Nele Blanckaert in Dilbeek. En zij maakt er graag iets moois van. Uiteraard mogen jullie ook een eigen ontwerp meebrengen. Of we kunnen ons baseren op een voorbeeld. Ze vormen de weerspiegeling van jullie als koppel. Zo zijn jullie zeker dat jullie trouwringen bij jullie passen.

Trouwringen met vingerafdruk

Dit vind ik zelf een heel tof concept. Omdat jullie hier letterlijk de stempel op jullie ringen drukken. Zo zijn jullie ringen hoe dan ook uniek en persoonlijk! De trouwringen worden in eigen atelier gesmeed. Steeds met de grootste zorg. Met andere woorden, made in Belgium, made in Dilbeek… Ze zijn verkrijgbaar in: 925 zilver, 18 karaat champagne goud, 18 karaat witgoud, 18 karaat geelgoud en in 14 karaat.

Levertermijn

Niet onbelangrijk om uit het oog te verliezen is de levertermijn. Omdat handwerk tijd vraagt. Reken daarom op een levertermijn van minimum 12 weken voor handgemaakte trouwringen. Wees er dus op tijd bij. Dringende bestellingen kunnen naargelang het ontwerp. Als de ringen helemaal afgewerkt zijn gaan ze naar de graveur. Graag geef ik jullie de gravures cadeau. Het zetwerk van de diamanten of edelstenen wordt uitgevoerd door de zetter. Hiervoor werk ik samen met een gerenommeerde zetter in de diamantwijk in Antwerpen.

Gekleurde edelstenen

Fan van gekleurde edelstenen? Dan ga ik op zoek naar de edelsteen die precies bij jullie stijl en budget past. Tijdens een volgend bezoek laat ik enkele kleurschakeringen en slijpvormen zien. Zo kunnen jullie zelf kiezen. Het is hierbij wel belangrijk om het budget op voorhand mee te geven. Gezien de prijs van edelstenen enorm verschilt naargelang de zuiverheid, kleur enz. Hetzelfde geldt voor diamant.

Hoe ga ik nu precies te werk?

Tijdens een eerste gesprek luister ik vooral naar jullie voorkeuren. Om zo samen tot een ontwerp te komen. We bespreken de vormgeving en het materiaal. Enkele dagen later mag je van mij een offerte verwachten. Past dit toch niet in het budget? Dan kunnen we samen kijken of er nog wijzigingen mogelijk zijn. Bijvoorbeeld 14 karaat of edelstenen met meer inclusies. Ook met oud goud kan ik aan de slag om nieuwe ringen te maken. Of om te ruilen in zuiver goud als jullie een andere kleur goud wensen. Op de site van Argentor vind je meer info over de goudkoers. Contacteer mij voor een afspraak!


Maak een afspraak en wij bekijken samen wat jullie ideeën zijn.