Trouwringen

Unieke, handgemaakte trouwringen op maat

Handgemaakte trouwringen... Verliefd, verloofd, trouwen. Trouw. Twee mensen die elkaar graag zien. Bij dit sprookje horen ook ringen, symbool van oneindigheid en verbondenheid. Een bijzonder moment met bijzondere ringen.

Trouwringen met een persoonlijke touch

Graag een persoonlijke touch, iets van jullie zelf? Houden jullie van structuur, liever strak of iets vrij exotisch? Deel jullie wensen en verlangens en goudsmid Nele Blanckaert in Dilbeek maakt er graag iets moois van. Uiteraard mogen jullie ook een eigen ontwerp meebrengen of kunnen we ons baseren op een voorbeeld. Ze vormen de weerspiegeling van jullie als koppel.

Trouwringen met vingerafdruk

Tegenwoordig heel erg in, trouwringen met vingerafdruk. Hier drukken jullie letterlijk de stempel op jullie ringen. Unieker en persoonlijker kan het niet worden. De ringen worden in eigen atelier met de grootste zorg gesmeed. Met andere woorden, made in Belgium, made in Dilbeek… De trouwringen zijn verkrijgbaar in 925 zilver, 18 karaat witgoud of 18 karaat geelgoud. Niet onbelangrijk om uit het oog te verliezen is de levertermijn. Handwerk vraagt tijd. Voor het vervaardigen van trouwringen moeten jullie rekenen op een levertermijn van 12 weken.


Maak een afspraak en wij bekijken samen wat jullie ideeën zijn.